Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ....

" Ανάθεμα στους αίτιους ".... 
Τα τελευταίες λέξεις  που κλείνουν με τον προσφορότερο ευγενικό όρο ένα μυθιστόρημα τιμή για κάποιους άλλους Έλληνες και ντροπή για κάποιους άλλους .
Μέσα στις σελίδες του αναδεικνύεται στο αντίθετο , το απρόσμενο , το απροσδόκητο .. αποδεικνύεται πόσο "κακό" τελικά είναι το είδος μας , το ανθρώπινο είδος ...
  Είναι θεωρούμε ιεροσυλία να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε και να μεταφέρουμε τις εικόνες και τα
συναισθήματα από την ανάγνωση του βιβλίου όταν γι΄αυτό έχουν γίνει μελέτες επί μελετών και αναφορές επί αναφορών από τόσους και τόσους πνευματικούς άντρες και γυναίκες επί δεκαετίες . Αλλά όμως θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση να ρωτήσουμε και να σας προσκαλέσουμε κι εσάς να κάνετε το ίδιο , όλους αυτούς τους ανθέλληνες πολιτικούς και πολιτικάντηδες , όλων των βαθμίδων της διοίκησης και πολιτικής σκηνής , ΑΝ το έχουν διαβάσει και ΤΙ έχουν καταλάβει .
   Είναι υποχρέωση τόσο προς την πατρίδα αλλά κυρίως προς τους νεκρούς μας , προς αυτούς που πίστεψαν δυστυχώς τα λόγια και τις υποσχέσεις των δοτών . Σε όλους αυτούς που ξεσηκώθηκαν από το γιατάκι και τη βολή τους για να στηρίξουν , για να κρατήσουν την ελπίδα , την σημαία ... είναι υποχρέωση  προς τους "άλλους " Έλληνες , γιατί κι εμείς "άλλοι" είμαστε , που παρέδωσαν ψυχή , αίμα , περιουσίες, όνειρα και ελπίδες σε κλέφτες να τους τα φυλάνε , σαν να βάλεις το λύκο να σου φυλάει τα πρόβατα !!! ..
   Προτείνουμε λοιπόν να μπει στην νέα αναθεώρηση του Ελληνικού (;;) συντάγματος , όσο προλαβαίνουμε κάτι Ελληνικό σε δαύτο ... η "ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΣ " σε όποιον και όποια θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική , κυρίως της κεντρικής σκηνής , να δίνει εξετάσεις πάνω στην ιστορία , να διδάσκεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλα τα αρχεία του κράτους με τις προσωπικές μαρτυρίες, ξένες και Ελληνικές αναφορές  εικόνες , ημερολόγια στρατού , πρεσβειών κτλ κτλ , όλα συγκεντρωμένα και ταξινομημένα , και δόξα τον ύψιστο υπάρχουν χιλιάδες σελίδες από δαύτα. 
   Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν σήμερα Έλληνες (;;) που αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζουν, χωρίς να έχουν οσφρηστεί λίγη από την κακοσμία , χωρίς να έχουν ξυπνήσει κάποιο βράδυ από τους εφιάλτες των προγόνων μας .... Είναι αδιανόητο να "προσκυνάς" αυτούς που σε έσφαξαν επαναλειμμένα  μάλιστα , στο παρελθόν και να ξαναζητάς από τους ίδιους "συμμάχους" που τότε ... δέχθηκαν τον ξεριζωμό των Πόντιων Ελλήνων , που έκλεισαν τα μάτια στην γενοκτονία των Αρμενίων Ελλήνων , των  Ελλήνων της Μικράς Ασίας  .. δεν μπορεί να είμαστε ως λαός τελικά τόσο "υποταγμένος " !!!!
   Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας να κουβαλούμε τέτοιο αίμα μέσα μας και να το μαγαρίζουμε έτσι .. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας να ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , να ΜΗΝ ΜΑΘΑΜΕ , να ΞΕΧΝΑΜΕ . Είναι ΝΤΡΟΠΗ να καλύπτουμε το αίμα με περικοκλάδες για να μην ενοχληθούν οι "αφέντες" που θα περάσουν στην παράτα της ιστορίας για να απομυζήσουν άλλη μια φορά τον μοναδικό χυμό της πατρίδας μας . Είναι ΝΤΡΟΠΗ να δεχόμαστε ανιστόρητους , ανθέλληνες πολιτικάντηδες να κυβερνούν για λογαριασμό άλλων , την ένδοξη πατρίδα μας , τον πονεμένο λαό μας . Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους εμάς τους εν Ελλάδι Έλληνες να κλείνουμε μάτια και αυτιά στις εικόνες και φωνές των Ελλήνων του Πόντου , της Μικρασίας , της Μακεδονίας , της Μαύρης θάλασσας , της Κύπρου ... 
   Και επειδή κάποιοι είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν , εμείς λέμε ότι το να νιώθεις υπερήφανος για την πατρίδα , τον λαό και την φυλή σου δεν σε κάνει ούτε ναζιστή , ούτε ακραίο , ούτε φασίστα . Το να είσαι πατριώτης σημαίνει άλλα πράγματα , είναι όλα αυτά που θέλετε να σβήσετε , όλα αυτά που θέλετε να διαγράψετε ... αλλά εμείς , όπως και αρκετοί άλλοι , θα αγωνιστούμε να μην τα καταφέρετε !!!!! ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.