Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ" .. ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ;;;

  Μια μικρή αναφορά ( στίχοι τραγουδιών ) , ( mixanitouxronou.gr ) , ( hprt-archives.gr ) , ( hprt-archives.gr / μερος β' ), ( youtube.com ) ανάμεσα σε τόσα και τόσα που έχουν γραφθεί για έναν δικό μας άνθρωπο.  Τον ποιητή του .." Υπάρχω " .

 Ο Πυθαγόρας Παπασταματίου , γνωστός ως ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ , ήταν αυτός που οι μεγάλοι του λαϊκού τραγουδιού τον αποκάλεσαν ... " ο στιχουργός του έρωτα " , ήταν από τις μεγαλύτερες μορφές του Ελληνικού τραγουδιού για τουλάχιστον 3 δεκαετίες . Ήταν από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της μουσικής σκηνής με πάνω από 4000 τραγούδια και τα περισσότερα τεράστιες επιτυχίες
 Επιτυχίες που έφτιαξαν τραγουδιστές και συνθέτες, που έκαναν μεγάλα ονόματα και που σήμερα τα τραγουδάμε καθημερινά στις χαρές και στις λύπες μας . Στίχοι ποιήματα που αξίζουν τον σεβασμό , το δάκρυ και το σιγοψιθύρισμα από κάθε έναν που μιλάει Ελληνικά.
 Επαναφέρουμε παλιά μας πρόταση λοιπόν και επιμένουμε ότι αυτοί οι μεγάλοι Σάμιοι αξίζουν της αναγνώρισης και της τιμής μας και οφείλουμε να τους τα παρέξουμε. Πρέπει λοιπόν η Σάμος να τιμήσει τον νεώτερο Πυθαγόρα όπως του αρμόζει, μέσα από τη μουσική και την ερμηνεία. Ας σκεφθούν λοιπόν οι "υπεύθυνοι " την δημιουργία ενός Φεστιβάλ, όχι μόνο στους κλασσικούς,  αφιερωμένο στον μεγάλο αυτό στιχουργό-ποιητή και ας κάνουμε γνωστό σε όλη την υφήλιο ότι η Σάμος τιμά τα παιδιά της μιας και πρέπει να θεωρούμε δικό μας παιδί τον Πυθαγόρα και τον διεκδικούμε .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.